Jeg sier bare Vivaldi

Noen ganger kommer det bøker som man bare vil holde tett inntil seg. Som man bare vi holde i hendene, aldri gi slipp på. Vivaldi av Helge Torvund og Mari Kanstad Johnsen er en slik bok.

Vivaldi er en bildebok om Tyra som har det vanskelig på skolen. Hun blir mobbet av de andre. Men hun får en katt som hun kaller Vivaldi. Tyra har også en bestemor. De hører på Vivaldi. De lytter til de fire årstidene.

Dette er ingen bok. Det er et kunstverk. Johnsens bilder og Torvunds ord er sammen kanskje noe av det beste innen litteratur og billedkunst. Noe av det vakreste jeg har lest på lenge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helge Torvund og Marit Kanstad Johnsen

Magikon forlag

Én kommentar

  1. […] «Noen ganger kommer det bøker som man bare vil holde tett inntil seg. Som man bare vi holde i hendene, aldri gi slipp på. Vivaldi av Helge Torvund og Mari Kanstad Johnsen er en slik bok. … Dette er ingen bok. Det er et kunstverk. Johnsens bilder og Torvunds ord er sammen kanskje noe av det beste innen litteratur og billedkunst. Noe av det vakreste jeg har lest på lenge.» – Assad Nasir, https://assadnasir.wordpress.com/2012/10/30/jeg-sier-bare-vivaldi/ […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..